Algemene ledenvergadering 8 februari 2018

Het bestuur nodigt je graag uit voor de algemene ledenvergadering op donderdag 8 februari 2018. De vergadering begint om 20.00 uur en vindt plaats in De Kantine (Peelhorst). Vanaf 19.30 uur ontvangen wij jullie met een kopje koffie of thee.

Agenda:

1.  Opening door de voorzitter

2.  Notulen ledenvergaderingen 2017                                    (vanaf 29 jan. op  www.hvdesprint.nl)

3. Jaarverslag H.V. de Sprint 2017                                       (download nu het jaarverslag)

Vragen over het jaarverslag kunnen tot 3 dagen van tevoren schriftelijk worden gesteld

4.  Financieel verslag 2017                                          (je ontvangt de stukken tijdens de vergadering)

5.  Verslag van de Kascommissie

6.  Benoeming nieuwe Kascommissie

7.  Begroting 2018 en vaststelling contributie.

8.  Benoeming van het Bestuur

Kandidaten voor een bestuursfunctie kunnen zich tot een half uur voor de vergadering schriftelijk melden.

PAUZE

9.   Mededelingen van het bestuur/commissies.

10. Uitreiking van de Beker van Kees door…

11. Jubilarissen

12.  Rondvraag

Wij hopen jullie allen op de ledenvergadering te mogen begroeten.

Het bestuur van H.V.de Sprint

p/a Kraanvogel 19,  5754 CW  DEURNE