MIZUNO INDOOR CLUB TOUR

HV de Sprint organiseert op 22-08-2019 in samenwerking met Sportpunt en sportmerk Mizuno een speciale ledenavond. Zo kun je vrijblijvend de allernieuwste indoorschoenen proberen tijdens een trainingsavond. Omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is krijg je dan persoonlijk advies op maat van een Mizuno schoenexpert. Daarnaast ontvang je een leuke korting op jouw nieuwe schoenen en zijn er leuke prijzen te winnen.

Mizuno is niet alleen de officiële schoensponsor van de Nevobo, het KNKV en o.a. handbalinternational Estavana Polman, maar het merk staat met bijna 110 jaar productontwikkeling ook al jaren bekend als indoorspecialist. Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Daarnaast staan de deskundige verkopers van Sportpunt voor je klaar met hun kennis, ervaring en persoonlijk advies.

Locatie

We ontvangen je daarom graag op 22-08-2019 bij HV de Sprint. Het Sportpunt team en de Mizuno Tech Rep kunnen je alles vertellen wat je wilde weten over indoor schoenen en hun specifieke eigenschappen, waarna je de schoenen direct kunt testen.

HV de Sprint, Sportpunt en Mizuno hopen jou te zien op 22-08-2019 tussen 19:00 en 21:00 uur in Sporthal De Peelhorst te Deurne.

Tot dan!

Teampresentatie 15 september

Teampresentatie HV De Sprint / Niobe
Zondag 15 september 2019
Sporthal de Peelhorst Deurne
9:00 – 12:00 uur: voorstellen teams, clinics en wedstrijden van onze jeugdteams
12:30 – 19:00 uur: voorstellen teams, wedstrijden seniorenteams

Zorg dat je erbij bent!!!

Zomervakantie

We bedanken alle leden, vrijwilligers, sponsoren  en ouders voor hun inzet het afgelopen seizoen en wensen iedereen een prettige vakantie toe.

Inschrijven handbalklas

Het opstellen van het inschrijvingsformulier voor deelname handballes IVO- Deurne heeft vertraging opgelopen. Hiervoor onze excuses. Voor het nalezen van welke onderwerpen op de informatie bijeenkomst besproken zijn volgt u dan deze link ( https://handbalschoolbrabant.nl/wp-content/uploads/2019/06/20190611-Presentatie-Pilot-Handbalschool-IVO-Deurne.pdf) voor de presentatie.

Enkele belangrijke punten uit de presentatie betreffende:

Tijd? Trainen voor schooltijd: 7:30 –9:00 op woensdagochtend

Waar? Sportzaal IVO – Deurne

Welke doelgroep? Basisschool groep 8 t/m laatste jaar VO (11 t/m 18)

U kunt zich nu inschrijven voor handballes op IVO – Deurne via onze website (https://handbalschoolbrabant.nl/ivo-deurne)

Bevo Handbaldagen

Aankomende augustus organiseren wij de 11e editie van de handbaldagen van BEVO Hc. dit is voor ons een uitgelezen kans om handbal in nederland op de kaart te zetten. Let wel. dit is géén scoutingskamp. wij doen dit enkel om uw jeugd een mooie handbal ervaring bij te brengen, zou u dit willen verspreiden binnen uw jeugdteams?

Het is bijna zo ver, de BEVO Handbaldagen komen er weer aan. Dit jaar doen we het iets anders dan de afgelopen jaren. We organiseren een echt handbalkamp van 4 dagen met 3 overnachtingen, waarin we meer ingaan op de handbalspecifieke trainingen. Denk daarbij aan specialisten training maar ook spelenderwijs beter worden in wat we allemaal het liefste doen, HANDBALLEN.

Het kamp is van 12 tot en met 15 augustus 2019. Om je aan te melden voor het kamp stuur je een mail naar: sportarenaheuf@bevohc.nl
Aanmelden vanaf 12 tot en met 16 jaar.

Vermeld daarin het volgende:

  • Naam
  • Leeftijd 
  • Adres
  • e-mail
  • huidige club waar je voor speelt
  • positie

De kosten bedragen €125,- voor 4 dagen en 3 overnachtingen

Wat krijg je hiervoor?

  • handbalspecifieke training met onder andere spelers en trainers van BEVO Hc 1
  • 3x ontbijt, 4x lunch en 3x diner.
  • Elke avond een extra invulling.
  • Training van een Mystery guest.

Wil jij je wel aanmelden maar niet blijven slapen? Dat kan! Dan kost het handbalkamp €100,-

Hoe het programma er specifiek uit gaat zien houden we nog even geheim. Dit horen jullie zo snel mogelijk als jullie aangemeld zijn. Wij hopen jullie allemaal te zien op 12 augustus bij de start van de 11e BEVO Handbaldagen

Groetjes,
Organisatie BEVO Handbaldagen.

Samenwerking Ames Sportcentrum en fysiotherapie

Beste leden,

Handbalvereniging De Sprint gaat een mooie samenwerking aan met Ames Sportcentrum en fysiotherapie. 
Je kunt hier met korting gaan sporten en in de vakantieperiode hebben ze een leuke actie om je conditie en krachten op pijl te houden.

Onderstaand de link met meer informatie en voor de inschrijfpagina. 
https://amesdeurne.nl/lijst/De-Sprint.

Inschrijving selectietrainingen HandbalSchool Brabant

Vanaf heden is het mogelijk om talentvolle handbalspelers met geboortejaar 2003 t/m 2010 in te schrijven voor de selectietrainingen.

Aan u het verzoek om dit bericht te delen met de jeugdtrainers en ouders van talentvolle spelers.

Hoe gaat het in zijn werk? 
Na inschrijving via onze website (https://handbalschoolbrabant.nl/inschrijven/aanmelden) ontvangen de ouders een uitnodiging in augustus met de tijden van de selectietrainingen.

In 3 trainingen op 7, 14 en 21 september worden de vaardigheden van de kinderen beoordeeld door trainers van de handbalschool. Uiterlijk 21 september is bekend of dat uw dochter/ zoon geselecteerd is.

Aan de selectietrainingen zijn geen kosten verbonden. Na selectie kan de ouder beslissen of haar/zijn kind deel gaat nemen aan de reguliere trainingen.

Daarna wordt er onderling een deelnemersovereenkomst getekend.

Jeugdkamp 2019

Sponsors en vrijwilligers BEDANKT!!

Sponsors bedankt..

Via deze weg wil de hoofdleiding  alle sponsors nogmaals hartelijk bedanken voor hun hulp en betrokkenheid bij het jeugdkamp.

Wij bedanken Scouting Aarle-Rixtel voor het beschikbaar stellen van de blokhut, inclusief het parkeerterrein.

Ook HV De Sprint bedanken wij hartelijk  voor de financiële ondersteuning van het jeugdkamp.

Wat zijn we verwend dit jaar…

De Gebackerij Deurne  voor het leveren van het brood  waardoor we de dagen van het overheerlijke brood  konden smullen.

MCD Supermarkt bedankt voor het aanleveren van de vele boodschappen en het vele lekkers wat we van jullie gekregen hebben.

Zuivelboerderij de Vrolijke Koe voor de overheerlijke toetjes, we hebben ervan genoten.

Fam. De Bresser bedankt voor de lekkere eieren.

JOMO Food Service voor de heerlijke barbecue op de zaterdagavond.

Manders Fietshandel  heeft de ranja kannen ter beschikking gesteld, zodat we voor iedereen lekker ranja konden maken.

Als afsluiting van het jeugdkamp bedanken we ook Cafetaria Maarten & Tineke voor de lekker friet die ze voor ons gebakken hebben.

Ook bedanken wij Gerard & Jaqueline Schrama  voor het beschikbaar stellen van de EHBO koffer waardoor we de kinderen indien nodig konden voorzien van de benodigde pleisters.

Hartelijk dank aan de  Hitpaintball  voor de sportieve activiteit en Crazy Air uit Gemert, voor de stormbaan. Ook John & Nancy Bennenbroek bedankt voor het regelen van het zwarte zeil voor de zeskamp.

Uiteraard willen we ook de fam. Bennenbroek bedanken voor de opslag van al onze kampspullen.

Wij kunnen onze sponsors en vrijwilligers niet vaak genoeg bedanken, want zonder onze sponsors en zonder onze vrijwilligers is er geen Jeugdkamp!!

Vrijwilligers bedankt..

Het jeugdkamp mag elk jaar weer op een vrij vaste groep vrijwilligers rekenen. Een groot deel zijn de seniorenleden en de andere groep zijn de ouders waar wij elk jaar weer een beroep op mogen doen.

Helaas hadden we op sommige dagdelen en sommige momenten toch een tekort aan vrijwilligers. Ondanks diverse oproepen kwamen we voor sommige activiteiten handen en ogen tekort om alles in goede banen te leiden waardoor sommige activiteiten toch even anders verliepen dan gewenst/gehoopt..

Extra blij zijn we dan natuurlijk juist met de mensen die het jeugdkamp ook dit jaar toch weer tot een succes hebben gemaakt.

Het was fijn om te merken dat zoveel mensen en organisaties ons een warm hart toedragen. Mogen wij volgend jaar (weer) op jullie steun rekenen?

HEEL HARTELIJK BEDANKT

Wij hebben er van genoten, wij hopen jullie ook!!

Judy, Koen en Bianca

                              

Informatiebijeenkomst samenwerking HandbalSchool Brabant en IVO-Deurne

Beste verenigingen, bestuurders, ouders / verzorgers, handballers, handbaltalenten,

Wij willen jullie op de hoogte brengen van een unieke kans voor handballers en handbalsters die meer uitdaging willen in omgeving Deurne.

In het kader van talentontwikkeling wil IVO-Deurne, in samenwerking met HandbalSchool Brabant, een handbal klas realiseren in Deurne. De doelgroep betreft leerlingen in de leeftijd van 11 t/m ca. 16 jaar, voor zowel voor jongens als meisjes. Het doel is om handballers en handbalsters die meer uitdaging willen hebben te ontwikkelen door het aanbieden van voorschoolse trainingen. IVO-Deurne is een sportvriendelijke school die het mogelijk maak aanpassingen te doen aan het leerprogramma, om zodoende talentvolle sporters de kans te bieden zich op sportgebied verder te ontwikkelen.

HandbalSchool Brabant en IVO-Deurne willen daarom een pilot starten, om doordeweeks trainingsmomenten aan te bieden voor schooltijd. Dit zal een groeiproces zijn, bij voldoende animo en ambitie is verdere groei mogelijk. HandbalSchool Brabant biedt handbalklassen al succesvol aan in andere delen van Brabant.

Bij voldoende belangstelling starten we een pilot met 1 training per week op de woensdagochtend van 7.30 – 9.00 uur in de sporthal van IVO-Deurne, in combinatie met de reguliere trainingsmomenten van HandbalSchool Brabant.

Wij nodigen u uit voor de informatiebijeenkomst op maandag 3 juni.
Tijdstip: 19.30 uur.
Locatie: Peellandcollege, Vloeieindsedreef 5, 5753 SM Deurne.

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst of als u informatie wilt ontvangen mocht u niet aanwezig kunnen zijn:
https://handbalschoolbrabant.nl/ivo-deurne

Bij vragen kunt u mailen naar:
handbalklas-deurne@handbalschoolbrabant.nl

Vriendelijke sportgroeten,
Rutger van Deursen (Rector IVO-Deurne)
Bart Erich (Voorzitter HandbalSchool Brabant)

Koningsdag 2019

Ondanks dat het weer minder was hebben toch verschillende kinderen gebruik gemaakt van ons veld en streethandbal gespeeld.  

Ook stonden we er met een kraam om onze vereniging te promoten aan de  bezoekers.

Het gewicht van een handbal kon ook weer geraden worden. Meerdere personen hadden dit goed en na loting kwam Fer Maas als winnaar uit de bus.

Gefeliciteerd Fer en wie weet zien we je nog bij Handbalvereniging De Sprint.