Vrijwilligers KOZ Festival

Beste leden vanaf 16 jaar en ouders van alle leden,

Afgelopen week zijn we als vereniging weer benaderd door de organisatie van het KOZ-Festival.
Dit wordt gehouden op vrijdag en zaterdag 11/12 mei  ( hemelvaart weekend)
Een toegankelijk festival voor jeugd uit de gemeente Deurne.
Er worden zo’n 3000 bezoekers verwacht, verdeeld over 3 podia.

Hiervoor worden vrijwilligers gevraagd vanaf 16 jaar.
Voor de vrijdagavond zijn we op zoek naar vrijwilligers en voor de zaterdag middag/avond.
Te denken valt aan bardiensten, muntverkoop, lockerverhuur, verkeersregelaars, tickets scannen, EHBO etc.
Het is ook mogelijk om samen met iemand  ergens ingedeeld te worden.

De vraag is wie er dit weekend wil meehelpen.
Ter compensatie krijgen we dan per vrijwilliger € 30.00 voor de vrijdagavond en € 50.00 voor de zaterdagmiddag/avond.
Vorig jaar heeft dit een mooi bedrag opgeleverd voor onze vereniging.

Laten we er samen dit jaar  weer voor zorgen dat we veel vrijwilligers kunnen aanleveren om zo een mooi bedrag voor de vereniging binnen te halen.
Omdat onze A-jeugd graag naar dit festival gaat willen we m.n. onze senioren en ouders oproepen om je op te geven. Vermeld er wel bij of je vrijdag of zaterdag beschikbaar bent.
SAMEN kunnen we dit weer tot een succes maken.

Graag je reactie of eventuele vragen/opmerkingen zo snel mogelijk mailen voor 20 januari naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopende op veel enthousiasme!
Namens de PR-commissie.
Fanny, Diana, Rikie.