E1 de Sprint kampioen zaalcompetitie 2017-2018

Na 16 overwinningen en maar 1 nederlaag moest de Sprint E1 zondag 8 april uit in Bergeijk winnen om kampioen van de zaalcompetitie 2017-2018 te worden. Zoals gebruikelijk begonnen de dames met vol gas te geven.

Toch hield Bergeijk in de eerste helft tot 6-6 nog stand. De meegereisde ouders uit Deurne werden steeds zenuwachtiger op de tribune. Maar zoals zo vaak kwam de overwinning in de tweede helft nog ruim tot stand. Waar andere teams nogal eens wegzakken gedurende de tweede helft zet de E1 meestal nog een tandje bij.....en ook nu... BAM een 12-7 overwinning was het gevolg. 

Feest op het veld, feest in de kleedkamer, feest in de kantine in Bergeijk, feest in de auto en uiteindelijk ook feest in Deurne. In kantine van de Peelhorst wachtte een prachtige taart, (kinder)champgane en heel veel fans op de E1. Emma, Nusin, Maud, Suus, Lize, Anouk, Liz, Juul en Anne hebben het alle 9 dik verdiend! 

Het was een geweldig feest, dank aan alle aanwezigen, en voor zoveelste keer werd er gezongen.... WIJ ZIJN KAMPIOEN, WIJ ZIJN KAMPIOEN!