Handbal is voor iedereen, dus ook voor JOU!

Train 3x gratis mee en overtuig jezelf

Op 23 mei 1978 werd de handbalvereniging opgericht. De vereniging is nu uitgegroeid tot ruim 258 leden. De donderdag is de vaste trainingsavond voor de senioren en jeugdteams. Maar ook op maandag, dinsdag en vrijdag wordt getraind. We maken gebruik van de Peelhorst en de Kubus. De senioren en de jeugd spelen een zaal competitie van oktober tot ongeveer april. Tevens speelt de jeugd ook een veldcompetitie in het voor en na seizoen. 

Sportiviteit en gezelligheid zijn de doelpalen van onze vereniging 

Wij proberen al onze leden en niet-leden een leuke pot handbal te geven. Binnen de NHV competitie, recreatief maar ook met open toernooien voor families, leerlingen van basisscholen en voortgezet onderwijs. En tevens organiseren we ook andere leuke nevenactiviteiten. 

HV de Sprint 
Een club waar je scoort!! 
Handballen is een stoere dynamische teamsport voor meiden en jongens met passie !!!!! 

Kom eens kijken en train 3x gratis mee! 

Voor de trainingstijden kan je hier kijken.

Wilt u zich inschrijven bij de vereniging kunt u het benodigde formulieren eenvoudig downloaden. 

Wil je toch eerst meer informatie, Bel dan een van de volgende mensen op:

Afmelding lidmaatschap.

Afmelding schriftelijk of per email via de secretaris; zie contactgegevens 

Bij afmelding geldt een opzegtermijn van 1 maand, na het einde van de maand waarin opgezegd wordt. Eventueel teveel betaalde contributie zal dan terugbetaald worden. 

Dit geldt alleen voor de Sprint-contributie. De contributie is samengesteld uit een Sprint-contributie en een NHVContributie. De NHV-jaarcontributie wordt volledig afgedragen aan het Nederland Handbal Verbond voor deelname aan de competitie. Bij opzegging tussen 15 augustus en 30 juni wordt de NHV-contributie voor deze periode volledig in rekening gebracht.