Jeugdkamp 2019

Sponsors en vrijwilligers BEDANKT!!

Sponsors bedankt..

Via deze weg wil de hoofdleiding  alle sponsors nogmaals hartelijk bedanken voor hun hulp en betrokkenheid bij het jeugdkamp.

Wij bedanken Scouting Aarle-Rixtel voor het beschikbaar stellen van de blokhut, inclusief het parkeerterrein.

Ook HV De Sprint bedanken wij hartelijk  voor de financiële ondersteuning van het jeugdkamp.

Wat zijn we verwend dit jaar…

De Gebackerij Deurne  voor het leveren van het brood  waardoor we de dagen van het overheerlijke brood  konden smullen.

MCD Supermarkt bedankt voor het aanleveren van de vele boodschappen en het vele lekkers wat we van jullie gekregen hebben.

Zuivelboerderij de Vrolijke Koe voor de overheerlijke toetjes, we hebben ervan genoten.

Fam. De Bresser bedankt voor de lekkere eieren.

JOMO Food Service voor de heerlijke barbecue op de zaterdagavond.

Manders Fietshandel  heeft de ranja kannen ter beschikking gesteld, zodat we voor iedereen lekker ranja konden maken.

Als afsluiting van het jeugdkamp bedanken we ook Cafetaria Maarten & Tineke voor de lekker friet die ze voor ons gebakken hebben.

Ook bedanken wij Gerard & Jaqueline Schrama  voor het beschikbaar stellen van de EHBO koffer waardoor we de kinderen indien nodig konden voorzien van de benodigde pleisters.

Hartelijk dank aan de  Hitpaintball  voor de sportieve activiteit en Crazy Air uit Gemert, voor de stormbaan. Ook John & Nancy Bennenbroek bedankt voor het regelen van het zwarte zeil voor de zeskamp.

Uiteraard willen we ook de fam. Bennenbroek bedanken voor de opslag van al onze kampspullen.

Wij kunnen onze sponsors en vrijwilligers niet vaak genoeg bedanken, want zonder onze sponsors en zonder onze vrijwilligers is er geen Jeugdkamp!!

Vrijwilligers bedankt..

Het jeugdkamp mag elk jaar weer op een vrij vaste groep vrijwilligers rekenen. Een groot deel zijn de seniorenleden en de andere groep zijn de ouders waar wij elk jaar weer een beroep op mogen doen.

Helaas hadden we op sommige dagdelen en sommige momenten toch een tekort aan vrijwilligers. Ondanks diverse oproepen kwamen we voor sommige activiteiten handen en ogen tekort om alles in goede banen te leiden waardoor sommige activiteiten toch even anders verliepen dan gewenst/gehoopt..

Extra blij zijn we dan natuurlijk juist met de mensen die het jeugdkamp ook dit jaar toch weer tot een succes hebben gemaakt.

Het was fijn om te merken dat zoveel mensen en organisaties ons een warm hart toedragen. Mogen wij volgend jaar (weer) op jullie steun rekenen?

HEEL HARTELIJK BEDANKT

Wij hebben er van genoten, wij hopen jullie ook!!

Judy, Koen en Bianca