Ouders en leden kledingactie

Beste leden en ouders/verzorgers,


Zaterdag 3 oktober staat de kledingactie van de Sprint voor de deur. We hebben er nu voor gekozen om voor een andere aanpak te gaan in de voorbereiding naar de kledingactie. We gaan geen flyers verspreiden huis aan huis. 

Er wordt door de werkgroep extra flyers op a3 formaat verspreid op locaties als o.a. supermarkt, frietzaak in Deurne, Liessel en Vlierden. In het Deurne ’s weekblad komt een advertentie en gaan we digitaal bekendheid geven aan deze kledingactie.

We vragen jullie hulp om via facebook, Instagram, whatsapp bekendheid te geven aan de kledingactie van 3 oktober a.s. naar familie, naasten, buren, vrienden, etc. 

We willen jullie er op attent maken dat dit een belangrijke bron van inkomsten is voor de Sprint. Mede hierdoor kunnen we de contributie laag houden. 

Zaterdag 3 oktober gaan we dus de kleding ophalen. Hier doen we een beroep op onze leden, en ouders van jeugdleden. Wie heeft er een paar uurtjes tijd om mee te helpen met het ophalen van de kleding? 

We starten om 9.45 uur en zijn tussen 13.00 en 14.00 uur klaar, mits we voldoende mensen hebben

Wie zoeken we? Mensen die met aanhanger/busje rijden en mensen die meerijden als ophaler.
Je kunt je opgeven via de mail: kledingactie@hvdesprint.nl

Het is altijd een gezellige actie en er word gezorgd voor een hapje en een drankje. Kom op mensen, geef je op en help ons een paar uurtjes mee op zaterdag 3 oktober. We zijn heel blij met je hulp!
I.v.m. de corona maatregelingen zorgen we voor plastic handschoenen en maken we de verzamelruimte wat ruimer. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, dan horen wij die graag.

Groetjes van de kledingactie .